Зустріч з учасниками АТО

Зустріч з учасниками АТО

19 лютого в актовій залі Ковельського професійного  ліцею відбулася зустріч учнів і викладачів з учасником АТО Миньком Олександром, волонтерами Дружинович Тетяною та Дмитром Савосіним, оранізатором якої був євроклуб «LIFE». Олександр разом з побратимами, ризикуючи власним життям, виступив на захист суверенітету Батьківщини, мирного життя мешканців сходу. с. Піски – це місцевості, де вони тримали рубежі.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


З болем в очах Олександр розповів учням, що пережив за час, проведений в зоні АТО, про учасників бойових дій, наших земляків, які загинули на сході, захищаючи рідну Україну, свій край, всіх нас.

Відповідаючи на численні запитання учнів, гості розповіли  про своє ставлення до подій, до настроїв місцевих жителів Донбасу. Багато говорили про патріотизм. «Коли є загроза державності, треба єднатися. У важкій, загрозливій для миру ситуації справжні чоловіки мусять захищати Батьківщину!» – переконані волонтери.

Небагатослівний гість учням Ковельського професійного ліцею, юним патріотам, побажав добросовісно вчитися, а потім стати справжніми професіоналами, конкурентоздатними фахівцями різних галузей, аби підняти економіку держави, відродити націю, укріпити свою державу.

Велика подяка волонтеру Дмитру, випускнику ліцею, який розповів, що волонтерство – це неоплачувана, свідома, добровільна діяльність на благо інших. Будь-який, хто свідомо і безкорисливо трудиться на благо інших, може називатися волонтером. Він нам розказував де він був, чим займався, з чого починав. Якщо честно, то мабудь 90% присутніх тепер мають бажання займатися Волонтерством.

Гості відмітили високий патріотичний дух ліцеїстів, дуже сподобалася їх гостинність і вони запропонували частіше організовувати подібні зустрічі.

Після закінчення зустрічі учні побажали гостям  здоров’я, витримки, перемог та миру.