День Святого Валентина

В євроклубі “LiFE” поетичний вечір

День Святого Валентина або, як його інакше називають, День Всіх закоханих, відзначається у нас не так давно, хоча саме свято існує вже багато століть. Тисячі закоханих чекають настання 14 лютого з не меншим завмиранням серця, аніж настання Нового Року – готують подарунки, вірять в дива і в те, що заступник всіх закоханих – святий Валентин цього дня допоможе їм у виконанні найзаповітніших бажань.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Шоколадні сердечка, троянди, іграшки, листівки з освідченнями в коханні, ось що володіє головами мільйонів хлопців та дівчат напередодні 14 лютого, в день Святого Валентина.

У Валентинів день заведено дарувати одне одному «валентинки» — вітальні листівки у вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами, які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони.

Також у цей день дарують коханим квіти (найчастіше троянди — символи кохання), інші сувеніри у вигляді сердечок, купідончиків, пташок, що цілуються.

25.02.2015 в Ковельському професійному ліцеї члени євроклубу «LiFE» провели поетичний вечір присвячений «Дню Святого Валентина».

Учні сьогодні говорили про любов, про кохання. Адже ці світлі почуття супроводжують людину все її життя – від першої до останньої хвилини. Це любов матері до дітей, кохання юнака до дівчини, любов до Батьківщини, до улюбленої справи.

Видатні художники, письменники, поети, музиканти присвячували коханню найкращі свої твори, і «валентинками» для учнів сьогодні стали вірші, уривки з безсмертних творів Шекспіра, Бернса, Пушкіна, Симоненка, Сосюри.

Мета заходу – розширити знання про культуру власної країни, культуру сусідніх держав, а також країн, мову якої вивчаємо.

Всім приємного і незабутнього вечора, автором якого будете Ви самі! Головне – фантазія!!!