Благодійна акція «Допоможи солдату»

Благодійна акція «Допоможи солдату»

Небайдужими до подій, що нині розвиваються на сході нашої країни, виявилися євроклубівці та працівники Ковельського професійного ліцею. Неодноразово збиралися кошти для придбання ліків та теплого одягу бійцям, надавалася допомога продуктами харчування.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


В навчальному закладі проведено ряд акцій на підтримку воїнів АТО: в майстернях ліцею виготовляють пічки-буржуйки  учасники євроклубу «LIFE» Олексюк Дмитро та Вішталь Іван.

Також  було  проведено благодійну акцію «Допоможи солдату», в ході якої учні та працівники ліцею зібрали теплі речі, продукти харчування, засоби особистої гігієни; шкарпетки, свічки та інше. Активно долучилися учні групи  № 22 (класний керівник Конашук О.П.), № 23 (класний керівник Александрова Н.В.), № 32 (класний керівник Павляшик Л.І.) та інші. Усі зібрані речі передали  волонтеру Ірині Шатровій, дружині бійця Нацгвардії, для допомоги військовослужбовцям на сході.

Учасники євроклубу «LIFE» писали солдатам листи, малювали патріотичні малюнки. В листах учні  дякували військовим за мужність і героїзм, а також за те, що ті охороняють їхній спокій, захищають Батьківщину. Крім того, бажали українським бійцям перемоги, а головне повернутися живими.