Від серця до серця

Акція “Від серця до серця”

З 1 по 30 квітня по всій Україні проходила X акція “Від серця до серця”. Кошти, зібрані волонтерами цьогоріч, будуть використані на придбання медичного обладнання для реанімаційного відділення Волинської обласної дитячої лікарні.

Не залишились осторонь цієї події учасники євроклубу «LIFE» нашого навчального закладу. Завдяки волонтерам ліцею на рахунок вище вказаного медичного закладу перераховано 1821,15 грн.

Найактивнішим волонтером закладу визнано Щьоткіну Анну, ученицю 31 групи, яка зібрала 1511,85 грн. А волонтерів Броїла Дмитра (11 група), Хвіщук Валентину (32 група, учасниця Євроклубу “LIFE”), Волос Юлію (13 група), Щьоткіну Анну (31 група), Гулегу Владислава (12 група), Здробилка Олександра (23 група), Гута Вадима (14 група) відзначено квитками на фестиваль сучасної музики WOOD STOK, що відбудеться влітку у м.Львові.

На завершення хочу сказати, що саме завдяки людській здатності — безкорисливо прийти на допомогу іншим — у цьому світі не зникає добро. Вона робить суспільство кращим та милосерднішим. Тож, будьмо не байдужими один до одного, творімо добро!