День Перемоги

“Пам’ять серця, пам’ять сивини, пам’ять тих, хто не прийшов з війни…”

8 травня в актовому залі ліцею відбувся літературно-музичний захід з нагоди 70-ої річниці Перемоги над фашизмом у Європі. Це результат плідної співпраці викладача історії Коншиної К.Ю. та євроклубівців.

Літературно-музична композиція була пронизана зворушливими словами ведучих, емоційним виконанням пісень та декламуванням віршів. Глядачі щирими оплесками зустріли виступи ветеранів: Косих Василя Яковича (мічмана Північного флоту) та Батраченко Марії Павлівни. Пісня “Журавлі” у виконанні вихователя гуртожитку Остапука Василя Петровича не залишила байдужим жодного глядача в залі. Ожили забуті пісні “Лента за лентою” у виконанні учнівського дуету Суса Валентина та Бикова Олександра, “Буде нам з тобою, що згадати ” – працівника ліцею Михайла Півня, “Маки червоні” – учениці Сущ Лілії. Акторські здібності продемонструвала Троцевич Алла у монолозі “Лист з неволі”.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Виховний захід завершився під звуки мелодій народного самодіяльного духового оркестру Ковельського професійного ліцею під керівництвом Федора Денисовича Гайдамашука. Бібліотекар ліцею Дятел Н.М. ознайомила присутніх із книжковою виставкою: “70 років – Перемога в серцях поколінь!”

Атмосфера яка панувала в актовому залі ліцею була підтвердженням, що нашими неперехідними духовними цінностями, найвищими чеснотами є священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості та терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.