Всесвітній день молоді

Молоді люди – це майбутнє держави! Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму.

Всесвітній день молоді – міжнародне свято молодих людей, яке відзначається щорічно 10 листопада. Саме в цей день на Всесвітній конференції молоді у Лондоні в далекому 1945 році була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді.

Всесвітня федерація демократичної молоді веде боротьбу за мир, права молоді, незалежність народів, інтернаціональне згуртування прогресивної молоді проти колоніалізму, неоколоніалізму, фашизму та расизму.

Однією з основних цілей є боротьба за мир – не раз на з’їздах організації піднімалося питання про запобігання нових кровопролитних воєн.

У цей день для молоді проводяться різноманітні заходи – фестивалі, з’їзди, конференції, на яких можна знайти друзів із різних куточків планети, об’єднаних однією метою.

На них прогресивні й активні юнаки й дівчата можуть відчути в своїх руках силу для побудови справедливого світу.

Перший подібний фестиваль пройшов у Празі в 1947 році. У той час організація вже об’єднувала більше 30 мільйонів молодих людей у всьому світу, не зважаючи на відмінність ідеологій, національності чи віри.

Серед багатьох свят, які відзначають всі країни світу – воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення.

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло – формування особистості, розбудову суспільства, формування молодого політикуму.

Євроклуб «LIFE» вітає  з Всесвітнім днем молоді та з нагоди свята бажаємо усім молодим успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, міцного здоров’я, незалежних думок та сил.

У цей не простий для держави час, час соціальної напруги і нестабільності, бажаємо впевнено йти до своєї мети, прагнути якнайкраще реалізувати потенціал своїх можливостей для свого добробуту та добробуту усієї України.