Чому є вивчаю англійську мову

Відкрите засідання «Чому є вивчаю англійську мову?»

Хочеться почати з того, що володіння англійською мовою зажди стане вам у нагоді. І це дійсно так, адже завдяки знанням англійської мови ви зможете сприймати більше інформації, ніж інші. Ми можемо спілкуватися з цікавими людьми та просто дивувати всіх інших своїми знаннями іноземної мови. А якщо ми мріємо про кар’єрний ріст, то володіння англійською буде дуже доречним.

В зв’язку з цим 20 березня 2014 у Ковельському професійному ліцеї відбулося відкрите засідання євроклубу «LIFE», яке підготували кращі знавці іноземної мови (Пасевич Ірина, Кондратюк Любов, Шворак Олена). Євроклубівці досить вдало підібрали матеріали та презентували його за допомогою мультимедіа.

Чому є вивчаю англійську мову

Знання англійської збільшує наші можливості отримання інформації.

Лайфівці довели, що вивчення англійської мови може бути не тільки корисне, а й приємне:

– Відчуття того, що з кожним днем вивчаючи щось нове та удосконалюючи себе, ні з чим не зрівняється. Ви ніколи не забудете той момент, коли вперше заговорите з іноземцем або зрозуміли, про що йдеться в тому чи іншому фільмі.

– Вас буде приваблювати процес навчання, якщо ви усвідомите, що з кожним днем ваша англійська стає більш довершеною.

– Повірте, знання англійської зробить вас сильнішим духом та впевненішим у собі. І ми сподіваємося, що всі будуть вивчати англійську мову з особливим задоволенням.

Чому є вивчаю англійську мову