Осінній бал

Вечір-конкурс “Осінній бал” за темою “Шевченко і Україна”

На календарі осінь. І яка ж осінь без “Осіннього балу”? От і цієї осені в Ковельському професійному ліцеї відбувся 20 вересня 2013 р. вечір-конкурс „Осінній бал”,в якому взяли участь члени євроклубу «LIFE»

В цьому році темою конкурсу була „Шевченко і Україна”.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Навіть негода не завадила учасникам конкурсу приготувати цікаві змістовні композиції з квітів, овочів, фруктів, іншого природного матеріалу. Всі групи підготували цікаві розповіді про свої композиції.

Друга частина вечора-конкурсу перемістилася з навчального корпусу в актову залу, де  продемонстрували моделі осені. Тут учасники проявили нечувану фантазію, тому-то їхні костюми були досить оригінальними та екстравагантними.

В конкурсі художньої самодіяльності прозвучали пісні іноземною мовою на осінню тематику, і якщо в модельному конкурсі виступили одні дівчата, то тут були гарні номери учнів групи 13, 14 – Гуля Вадима та Жука Іллі.

На основі ліцейного конкурсу була підготовлена композиція для участі в міському святі квітів, яка отримала І місце серед навчальних закладів.

Глядачі та учасники свята отримали неймовірне задоволення від дійства, в залі панував чудовий настрій та позитивна енергетика.