Україна – країна нескорених

З нагоди історичних подій – річниці боїв під Крутами та річниці до Дня Соборності  України в актовому залі євроклубівці провели тематичний захід, для учнів закладу.

Літературно-музична композиція, об`єднала дві історичні події, повернула глядача та учасників у важкі роки, коли школярі та студентство вийшли на боротьбу за українське національне відродження, немаючи попереднього військового досвіду.

Основною метою євроклубівців  було дати зрозуміти учням, що саме вони є майбутніми вірними захисниками, відповідальними і мужніми особами перед суспільством і перед собою за збереження єдності і незалежності нашої неньки-України. Донести  до глядача, якою важкою була втрата для матерів і людства кілька сот найкращої інтелігенції – юнаків – ентузіастів української національ ної ідеї.

Пісні, вірші у виконанні учасників, учнів II-III курсів розчулили серця глядачів своєї відвертістю та щирим виконанням патріотичних пісень, вразила сценка – зустріч двох загиблих « в едемським саду» – Героя Крут та майданівця – вірменіна. Майстерно та переконливо звучали слова із уст акторів, про любов до України, що не залишили жодного байдужим до горя родини, чиї сини гинули за нашу державу. Яскравий сценічнтй образ Матері України майстерно подала і показала Василюк Тетяна, використавши твори Л.Костенко і древну притчу виникнення нашого Краю- Україна.