Новорічний вечір

В Україні Новий рік святкується на державному рівні. Святкування Нового року в українців поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння.  Це свято в Україні асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань у новому році. Новий рік має свої корені в глибокій старовині.

Традицій святкувати Новий Рік в Україні досить багато, вони змінювалися, як мінялися століття. Більшість з них запозичені з культури західних країн.

До Нового року готуються заздалегідь. Готують святковий стіл, прикрашають іграшками новорічну ялинку. Новий рік – це сімейне свято, тому усі родичі збираються за одним столом проводжають старий рік, бажаючи усім, щоб в старому році залишилося усе погане, а новий рік приніс тільки хороше, і чекають півночі.  Опівночі приходить новий рік і усі вітають один одного з його приходом, а на вулицях міст чутний сміх і видно вогні феєрверків.

Ось і  євроклуб «LIFE» вніс частинку себе у  новорічний вечір. Євроклубівці мали можливість грати улюблені ролі, перевтілитися в казкових героїв, співати, танцювати і отримувати подарунки за активну участь у конкурсах.

Усіх присутніх урочисто вітали Дід Мороз і Снігурочка (Шворак Юрій, Цюпак Світлана). Чарівні ведучі свята Сагаль  Богдан і Кузьмич Оксана намагалися гідно представити кожен номер.

З Новим Роком!!!