Норвегія на карті світу

Сьогодні Норвегія – одна з найкращих у світі держав за рівнем соціального захисту і добробуту своїх громадян. Це країна з унікальною і неймовірно красивою природою, багатими культурними особливостями, вона має одну з найбільш шанованих систем освіти у світі. Між Норвегією та Україною існує багато відмінностей, однак чимало й того, що об’єднує наші історії та культури.

Created with oQey Gallery

     Стосунки між країнами з моменту здобуття Україною незалежності постійно розвиваються і пожвавлюються, охоплюючи все більше галузей. Це стосується і соціальних проектів. Усе більше українців цікавляться Норвегією як країною для туризму. Якщо кілька років тому це був досить рідкісний туристичний напрям для наших співгромадян, то зараз ситуація змінюється і з кожним роком попит стрімко зростає на тлі загального підвищення популярності країн європейського напрямку для проведення відпусток, канікул, вихідних та ін.

14.12.2020 в ДНЗ “КЦПТО” відбувся виховний захід “Норвегія на карті світу”. Євроклубівці ознайомились з з унікальною і неймовірно красивою природою, багатими культурними особливостями Норвегії.

Created with oQey Gallery

Редактор Євроклуб “LIFE”  Сацюк Максим