Конкурс листівок

Конкурс листівок «Любов в кожному серці»

20 лютого 2014 року разом з учасниками єроклубу «LIFE» учні мали чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя. Євроклубівці до Дня Святого Валентина провели конкурс листівок на тему «Любов в кожному серці».  Адже, 14 лютого –  свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу.

Євроклубівці не тільки виготовити листівки, а й спробували передати всі почуття написані в листівках іноземними мовами. Родзикою заходу було зачитано листи кохання великого поета Пушкіна О.С. та  Анни Керн.

Найвідоміший вірш Пушкіна це, мабуть, «Я помню чудное мгновенье». І усім відомо, що вірш присвячений  А.П. Керн. Що за дивне німецьке прізвище – Керн? А от і не німецьке, а саме що не є лубенське. Анна Петрівна Керн була донькою міського голови Лубен (по-сучасному – мера) Петра Марковича Полторацького (Керн – це прізвище першого чоловіка Анни, який був, до речі, старшим за неї на 35 років). Пушкін бував у Лубнах двічі (у 1820 та 1824 роках). Ну, і як типовий чоловік, закохався в українку. (Ну, не зовсім українку, а за місцем проживання. А от усім відома дружина Пушкіна Наталі Гончарові була справжньою українкою – прапорапраонукою гетьмана Петра Дорошенка).

Під час заходу лунала приємна музика, десь тихо непомітно у аудиторії літав Купідон.

У відомого естрадного співака Віктора Цоя є хороші слова:

“Кохання варте того, щоб чекати,  життя варте, щоб жити”.

Євроклубівці бажають, щоб ваше життя було великим, прекрасним, радісним.