The Beatles

Давайте поговоримо про The Beatles

Музика – одна з багатьох речей, якими захоплюється сучасна молодь. Вона завжди відігравала важливу роль в історії світу. Ніщо так не відрізняє нинішнє молоде покоління, як його захоплення музикою. Величезна кількість молодих людей живе тільки нею, це їх пристрасть. Але звичайно, кожен має свій смак, за яким обирає свій стиль музики. Без сумніву можна сказати, що саме музика – один із способів впливу на життя молодої людини, саме в той період, коли формується її характер, цінності, погляди та переконання.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


У Ковельському професійному ліцеї не перший рік працює клуб «LIFE», керівником якого є викладач англійської мови Оніщук Світлана Дмитрівна.

24 березня відбулося відкрите засідання Євроклубу на тему «Давайте поговоримо про  The Beatles».  Учасники клубу були заздалегідь розподілені на творчі групи, керівником яких була учениця третього курсу Васютич Вероніка. Ними були проведені дослідження: історія створення групи, творчий шлях, написання альбомів, популярність пісень групи. Як приклад, були підготовлені презентації англійською та української мовами. В якості гостей були запрошені учні другого та третього курсів.