Виготовлені маскувальні костюми

Маленькі добрі справи, зроблені від великої любові

Небайдужими до подій, що нині розвиваються на сході нашої країни виявилися учасники євроклубу «LIFE» та працівники Ковельського професійного ліцею. Неодноразово збиралися кошти для придбання ліків та теплого одягу бійцям, надавалася допомога продуктами харчування. З чистим серцем, чистими помислами, з душею, наповненою вірою та надією до Дня захисника Вітчизни виготовили учні для солдат 51 ОМБР вітальні листівки з приємними сюрпризами всередині.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Не просто поспівчувати, не просто любити, не просто бути добрим, а, відкинувши власні інтереси й проблеми, поспішати на допомогу іншим – вчать своїх вихованців педагоги. І, як результат такого виховання, виготовлені маскувальні костюми, які, сподіваємось, врятують не одне життя нашим захисникам на сході держави.

Слова вдячності передавали бійці учасникам євроклубу Вересоцькій Ірині, Красновій Світлані, Шисталюк Лілії та учням Нагалюк Лілії, Прокоп Мирославі, Вічкановій Любові, Ванкевич Олені, Джалі Марії, Вільчинській Тетяні, Щьоткіній Анні з 31 групи; Дем’янік Юлії, Сидорчук Наталії, Мельник Христині, Мандриці Руслані, Мороз Іванні з 13 групи; Галушці Олені, Кузьмич Анастасії, Шевчик Тетяні з 21 групи і, звісно, їхнім наставникам.

Завдяки людській здатності безкорисливо прийти на допомогу іншим у цьому світі не зникає добро. Вона робить суспільство кращим та милосерднішим. Тож, будьмо не байдужими один до одного, творімо добро!