День Художника України

В нашому житті є безліч категорій, які ми використовуємо, але при цьому далеко не завжди правильно розуміємо їх значення. Часом саме через це люди опиняються в дуже неприємних ситуаціях, виставляють себе дурнішими, ніж вони насправді є. Крім того, варто відзначити, що і розуміння деяких категорій може відрізнятися від людини до людини. Саме з цієї причини настільки важливо вміло донести своє розуміння тієї чи іншої категорії або проблеми до інших людей.

Однією з таких надзвичайно важливих категорій є мистецтво. Насправді, що таке мистецтво

Взагалом, в традиційному розумінні, зрозуміло практично всім людям, які вийшли з дитячого віку. Мистецтво – це образне осмислення дійсності, показування її в приємній для людського сприйняття формі. Мається на увазі, що саме мистецтво має бути розраховане не тільки на того, хто його творить, але й на велику кількість різних інших людей. Говорячи про конкретику, можна сказати, що мистецтво – це писання картин, створення музики, скульптур і навіть написання книг.

10 жовтня в “ДНЗ КЦПТО” євроклуб “LIFE” провів круглий стіл на тему “День Художника України, де  учні поділилися думками, знаннями про мистецтво , переглянули проекти Видатні художники України

 “До дня художника України

Президент євроклубу “LIFE” Оніщук С.Д.