День Миру

Найбільше в світі щастя – це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі – це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях, і багато радості у світі.

Міжнародний День миру був заснований у 1981 році Організацією Об’єднаних Націй як щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі. Щороку 21 вересня люди в різних куточках земної кулі так чи інакше віддають данину миру. Це свято покликане змусити людей не тільки задуматися, але й зробити що-небудь заради миру. ООН використовує святкування Дня Миру для привернення уваги до своєї різносторонньої  роботи на підтримку миру і для того, щоб спонукати людей на всій планеті до осмислення проблеми миру.

День Миру в Україні встановлено  Указом Президента в 2002 році і таким чином Україна підтримує рішення Генеральної Асамблеї ООН і підтверджує відданність країни ідеалам миру.

З метою відзначення Міжнародного дня миру Євроклубівці провили мультимедійний виховний  захід. На якому були присутні учні Ковельського професійного ліцею та викладачі. Під час заходу звучали пісні, вірші,переглядалися фільми та був проведений міні-флешмоб.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Євроклубівці  вітають всіх з днем Миру!!!

Журналіст-фотокореспондент
Євроклубу «LIFE»

Марчук Ірина