День Європи

З 16.05. по 20.05.2016 року  в Ковельському професійному ліцеї  був проведений тематичний тиждень до дня Європи. У зв’язку з цим викладачі та учні організували наступні заходи:

  1. Учнівська конференція на тему:“Європейський  Союз та Україна: вчора, сьогодні, завтра”.
  2. Вікторина “Така цікава та різноманітна Європа”.
  3. Круглий стіл членів євроклубу “Life”.
  4. Виховні години, загальноліцейна лінійка.
  5. Спортивні змагання “Європейські ігри”.

На учнівській конференції, яку провела викладач історії України  Пунда Л.М., учні обговорювали питання про переваги, загрози, перспективи та можливості для України у складі Європейського Союзу. Учасники конференції також поділилися своїми думкам з питання “Що означає бути справжнім європейським громадянином ХХІ століття”.

Під час вікторини “Така цікава та різноманітна Європа” учні відкрили цікаві факти та поглибили знання про деякі країни ЄС .

Члени євроклубу “Life”на чолі з викладачем іноземної мови  Оніщук С.Д. обговорювали питання участі України в європейській інтеграції та правила співжиття в європейському співтоваристві. На знання геграфічного положення, визначних місць та видатних діячів країн ЄС були проведені тести серед учасників круглого столу.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


З метою ознайомлення учнів про історію створення Європейського Союзу та про мету відзначення в Україні Дня Європи, членами Міністерства освіти була проведена загальноліцейна лінійка та виховні години в групах ліцею.

Викладачі фізичної культури Панаскевич Н.П. та Клімук Ю.В. провели спортивну естафету і змагання з волейболу між дівчатами 12 та 13 груп та змагання з баскетболу у яких взяли участь збірні хлопців І – го та ІІ – го курсів. Викладач Панаскевич Н.П. ознайомила учасників спортивних ігор з  історією виникнення футболу, баскетболу, волейболу, їх засновниками та видатними спортивними зірками.